Col·laboradors

DiariCasteller.cat, un projecte de @delCamp_cat que recull totes les notícies del fet casteller. Col·laborador principal de la megaPorra.
Med Dive és un centre i escola de submarinisme de Mataró. Uns equipaments i unes instal·lacions de luxe. Disposen de dos vaixells propis pensats exclusivament pel busseig amb la màxima comoditat. Són l'únic centre 5 estrelles PADI de la zona. Endinsa't al fons del mar amb Med Dive.
Gel, vapor, aire calent, aigua a pressió... A l’Espai Termolúdic de Caldea comença el teu viatge cap a un món de sensacions. Experimenta tots els estats de l’aigua en unes espectaculars instal·lacions i, per un moment, oblida’t de les preocupacions i de l’estrés.
El Palau de gel està situat al centre de Canillo, al peu de l’estació d’esquí Grandvalira, i a 15 min. de la capital (Andorra la Vella). Al Palau de Gel d’Andorra, una piscina no és només una piscina, i una pista de gel pot ser més que una pista de gel. Grans i petits gaudeixen d’una gran varietat de propostes que combinen el lleure i l’esport, la gastronomia i la salut, tant de dia com de nit. I, a més, amb la confiança que monitors expertes garanteixen en tot moment la seguretat i la diversió dels usuaris.
L'Hotel Centric Atiram, es troba situat al centre d'Andorra la Vella. Compta amb una decoració moderna i funcional. Les seves habitacions gaudeixen de gran amplitut i lluminositat. A més, podràs gaudir de les exclusives botigues de perfumeria, moda i tot el que necessitis sense necessitat d'agafar transport.
Llet Nostra neix al 2003, quan més de 200 explotacions ramaderes familiars catalanes es van unir per garantir la producció i la comercialització de la llet a un preu just. Més de 10 anys després, manté els valors de proximitat, traçabilitat i qualitat de la millor llet de la nostra terra, i és, des de 2011, referent del sector làctic català. A casa nostra, Llet Nostra.
El Parc d'Atraccions Tibidabo, un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i antic (és un dels més antics del món), en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.
Cims és un divertit joc de construcció que desperta la imaginació, millora la destresa i estimula l'enginy de petits i no tan petits mentre munten els seus castells.
Revista CASTELLS és la revista del món casteller. Actualitat, estudis tècnics, anàlisi, consells, història, món social i institucional, llibres, música, trobades, iniciatives... La informació més completa del fet casteller, amb un desplegament gràfic i fotogràfic únic.
A Sweet Dreams Pastisseria convertim el teu somni en un pastís. Personalitzem els teus pastissos, especials per a cada ocasió, al teu gust.
Bulder Planet és un rocòdrom per a practicar l'escalada indoor. Les activitats que realitza són fonamentalment: 1) Promoure l'esport de l'escalada a Mataró (i a tota la comarca del Maresme). 2) Impartir cursos d'iniciació a l'escalada d'adults i nens. 3) Organitzar competicions nacionals i internacionals d'escalada. 4) Ser el centre d'escalada on entrenen regularment la majoria dels escaladors de la zona del Maresme.
El Bar Capgrossos és un bar-restaurant que compta amb pati i terrassa al parc de l'Escorxador, dues sales amb equips de projecció, menús de migdies i per grups i tot el futbol.
El CLIMBAT la Foixarda és el rocòdrom més gran de l’Estat, amb més de 1000m2 escalables per a tots els nivells. S’hi pot practicar el Bloc i escalar amb corda, cursos d'iniciació, activitats per a grups i escoles, celebrar aniversaris, gaudir del seu privilegiat emplaçament enmig de la muntanya de Montjuïc amb el seu jardí, circuit d’aventura, slackline, cafeteria i botiga.
Els Capgrossos de Mataró són la colla castellera pionera del Maresme. Fundats l'any 1996, vesteixen camisa blau marí i han asssolit castells com la torre de 9 o el pilar de 8 amb folre i manilles. Assagen els dimarts i divendres al Passatge Mariona Galindo Lora 1, (c/Herrera 59) de Mataró.
Els Castellers d'Andorra van ser fundats l'any 2014 com una de les ja no tant poques colles a l'estranger. Vesteixen camisa grana i han assolit amb solvència gairebé tota la gamma de 6 i intentant els seus primers castells de 7. Assagen els dimarts i divendres a l'Escola Andorrana de 2a ensenyança.
Devir és una empresa dedicada als jocs de taula, una empresa que gaudeix amb el que fa i que no pretén canviar el món, però a la que li agradaria que hi hagués tant interès pels jocs i la novel·la de gènere com el que hi ha pel món de la faràndula. Perquè creiem que sense els freaks, sense còmics, sense el Rei Artur, sense Frodo Bolson i, sobretot, sense jocs, no hi ha futur.
El Grup de Diables d'Altafulla petits són una colla de foc formada per una seixantena de nens d'etre 6 i 12 anys. Van de la mà del grup de Diables d'Altafulla que enguany celebren 30 anys. Són una colla de gran importància a la localitat amb gran recorregut i amb molt de suport a tota la ciutat.
Els Castellers de Santpedor són una colla fundada l'any 2013 que vesteix la camisa groga. El seu nivell actual se situa en els castells de 7 bàsics i tota la gamma de 6 consolidada. Assagen els dimecres i divendres a l'antic born municipal.
Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts van ser batejats el 26 de maig de 2013, acompanyats de les colles padrines Castellers de Sant Feliu i Minyons de l'Arboç. El color de la seva camisa és el taronja i els seus millors castells són el 5 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla, el 3 de 7 i el 4 de 7. Assagen els dimarts i els divendres al Teatre l'Ateneu Familiar, al carrer del Riu 5 de Sant Vicenç dels Horts.
Els Xicots de Vilafranca són una colla vilafranquina fundada l'any 1982. En aquests darrers anys, han experimentat un creixement molt gran que els ha portat a descarregar els seus primers castells de nou. Vesteixen la camisa vermella i assagen els dimecres i divendres a Cal Noi-Noi, a la plaça Milà i Fontanals 3, de Vilafranca del Penedès.
Castellers de Sabadell. Fundats l'any 1994 la colla sabadellenca rep el sobrenom de Saballuts. Vesteixen la camisa verd ampolla i els darrers anys han experimentat un gran creixement pel que fa al nivell casteller. Avui dia, se situen com una de les darreres colles de 9 sorgides. Assagen els dimecres i divendres al carrer Emprius 13 de Sabadell.
Els Passerells són la colla universitària del TecnoCampus de Mataró. Fundats el 2011, vesteixen la camisa de color malva i en pocs anys, s'han situat com una de les colles universitàries punteres, assolint castells com el 2d7f, el pd6f, el 3d7a o el 4d7a. Assagen els dimarts i divendres al migdia a la mateixa plaça del TecnoCampus.
Els Castellers de Vilafranca van ser fundats l'any 1948. El seu color de camisa és el verd i se situen com una de les colles capdavanteres amb els castells de 10 com a bandera. Assagen a Cal Figarot de Vilafranca del Penedès els dilluns, dimecres i divendres.
Els Ganàpies de la UAB són la colla castellera de la Universitat Autònoma> de Barcelona i la colla degana del món casteller universitari des de 1994. Vesteixen camisa de colorel blau hostessa i els seus millors castells assolits són el 4d7p, 7d7p, p6f i 2d7f. Però no només fan castells! Són un punt de trobada pels estudiants i organitzen tota mena d'activitats i sortides a dins i fora del campus.
Parlar de la Colla Vella dels Xiquets de Valls és parlar de la història dels castells. Una de les colles històriques, sorgida arrel del ball de valencians i que el 1947 aconsegueix formar colla pròpia que és la que coneixem actualment. La Colla Vella, vesteix camisa rosada i se situa com una de les colles punteres. En el seu millor moment de la història, domina els castells de 10 i de Gamma Extra. Assagen els dimecres i divendres a la Carretera de Tarragona, 2 de Valls.
Els Moixiganguers són la colla castellera de la ciutat d’Igualada. Des de 1995, més de 600 persones han vestit ja la camisa morada que els caracteritza. D’entre els castells més importants descarregats pels Moixiganguers destaquen el 4 de 8, el 3 de 8 i el 2 de 8 amb folre. Assagen els dimecres i divendres a les Cotxeres, a la plaça Catalunya, 1 d'Igualada.
Els Xiquets de Tarragona som la colla degana a la ciutat, des de 1885.Assajos de canalla: Dimarts de 20 a 20:30h i Divendres de 21:30 a 22h. Assajos generals: Dimarts de 20:30 a 22h i Divendres de 22 a 00h
Des del 1972, la capital del Garraf compta amb colla pròpia. Els Bordegassos de Vilanova vesteixen la camisa groga i són una de les colles més antigues del país. En el seu millor moment havien arribat a dominar els castells de nou. Enguany se situen en la gamma de castells de 7 i mig i de 8. Assagen els dimecres i divendres a la Pl. de les Casernes 2 de Vilanova i la Geltrú.
Castellers de Sant Cugat. Des de 1996, verd Collserola, verd Gausac!
Assaigs: dimarts a les 20h i divendres a les 20.15h, a la Sala Canigó (c/ Dos de Maig) Assaigs de tecnificació i millora: divendres de 20.15 a 21:30
info@castellersdesantcugat.cat
Fundada l'any 2013, els Maduixots són la segona colla sorgida al Maresme. Aglutinen totes les poblacions de l'alt Maresme. El seu color de camisa és el vermell i actualment assoleixen castells de 7 i mig. Assagen els dimarts i divendres al Col·legi Sant Jordi, emplaçat al Carrer Verdaguer número 15 de Pineda de Mar.
La Colla Castellera de Figueres va ser fundada l'any 1996 i amb el seu 20è aniversari van començar a assolir un creixement que aquest any podria desencadenar en el seu salt als castells de 8. Vesteixen la camisa lila i el seu sostre actual es troba en els castells de 7 i mig. Assagen els dimecres i divendres al Centre Cultural Molí de l'Anguila, al Carrer Via Lactea S/N de Figueres.
Els Castellers de Lleida van néixer el 16 de març de 1995, gràcies a una iniciativa de la delegació de Cultura a Lleida amb la col·laboració de l'Organització de Veïns del barri de Pardinyes. Des de llavors aixequen castells amb la il·lusió d'anar cada dia més amunt. El seu sostre casteller es troba amb el 2d8f i el pd7f(c). Assagen els dilluns, dimarts i divendres al carrer Nou 1-1 7 de Lleida.
Els Esperxats de l'Estany són una colla fundada el 2012 a Banyoles. Vesteixen la camisa "blau estany" i se situen en la gamma de castells de 6 havent completat gairebé tot el ventall de castells de 6. Assagen els dimarts i divendres aa C/Barcelona, 93 de Banyoles.
Els Arreplegats de la Zona Universitària són una colla castellera formada per universitaris. La Colla va ser fundada el 1995 i pretenen acostar el món dels castells a la comunitat universitària, a més de ser una bona forma de conèixer gent diversa, plural i única. Vesteixen camisa verd quiròfan i són la colla puntera del món universitari sent els únics que han descarregat castells com el 4d8. Assagen els dimarts i divendres a Davant la Facultat d”Economia i Empresa UB (Av. Diagonal 696), a Barcelona.
La Colla Joves Xiquets de Valls és una de les colles històriques del país. Sorgides al bressol casteller a partir del ball de valencians. No va ser fins l’any 1971 que rebria l’actual nom de Colla Joves Xiquets de Valls. La colla vallenca vesteix camisa vermella i se situa com una de les colles punteres del país amb la Gamma Extra com a bandera. Assagen els dilluns, dimecres i divendres al Carrer d’en Gassó,20 de Valls.
Els Castellers de Barcelona són la colla degana de la capital catalana i una de les més antigues en actiu de Catalunya. Vesteixen camisa vermella i el seu nivell se situa amb els castells de 9 consolidats i el 9d8 com a millor castell. Assagen els dimarts i divendres a Carrer Bilbao, 212-214 de Barcelona
L’any 1926 un grup de vendrellencs s'engresquen a crear una colla castellera, animats en veure que es va recuperant aquesta tradició perduda a Tarragona. Els Nens del Vendrell vesteixen camisa vermella i actualment han consolidat els castells de nou i ja pensen en fer un pas més. Assagen els dimecres i divendres a l'Avinguda Riera de la Bisbal, 22 del Vendrell.
Els Al·lots de Llevant són una colla castellera sorgida a Manacor l’any 1996 fruit de la il·lusió i curiositat d’un grup d’amics que, a la recerca d’una activitat de lleure que els satisfés, començaren a assajar castells enmig del boom que aquesta afició va tenir a mitjans dels anys noranta. Vesteixen la camisa verd fosc i han assolit el 4d8 com a sostre. Assagen els dimecres i divendres al Carrer Nou 35 de Manacor.
Els Xiquets del Serrallo assagen els dilluns, dimarts i divendres al Moll de la Costa 1 de Tarragona. Són la colla del barri del Serrallo de Tarragona, fundada l'any 1988, vesteix el color blau marí i el seu sostre casteller es troba en el 4d8 carregat.
La Colla Jove Xiquets de Tarragona és una colla castellera de Tarragona creada l'any 1979. El color de la seva camisa és el morat. Actualment és una colla consolidada en la Gamma Extra i una de les colles punteres del país. La seva seu social i local d'assaig es troba al número 13 del carrer Cós del Bou de Tarragona, al Casc Antic de la ciutat prop de la Plaça de la Font.
Els Castellers de la Vila de Gràcia van ser fundats l'any 1997 i vesteixen la camisa de color blau marí. El seu nivell actual es troba en els castells de 9 i els darrers anys ha estat una de les colles amb millor progressió del panorama casteller. Assagen els dilluns, dimecres i divendres a Can Musons, al número 7 del carrer Alzina.
Cada dimarts i cada divendres els Castelles de Caldes assagem al nostre local, al carrer General Padrós 35 a sota el Parc de l'Estació. Si vols saber més coses sobre nosaltres o et passa pel cap fer-te casteller ens hi trobaràs dimarts i divendres de 20 a 23 h.
Els Castellers de Terrassa neixen l'any 1980 com una de les primeres colles de l'anomenada Zona No Tradicional. Vesteix la camisa blau turquesa i se situa en un nivell amb castells de 7 i mig i de vuit. Assagen els dimarts i divendres al carrer de Pasteur, 48 de Terrassa.
Els Castellers de Mollet són una colla castellera creada l’any 1992 per un grup d’aficionats de Mollet del Vallès amb l’objectiu de fer castells i de divulgar i promoure el fet casteller a la ciutat i la seva àrea d’influència. Vesteixen la camisa verd claret i se situen amb una gamma de castells de 6 i esporàdicament de 7. Assagen els dimarts i divendres al Centre Cívic L’Era, al Carrer Cervantes, de Mollet del Vallès.
Els Castellers de Sants, coneguts com els Borinots, van néixer l'any 1993 i vesteixen la camisa gris. El seu nivell casteller se situa en una gamma extra consolidada i en constant creixement. Assagen els dimarts i els divendres a l'Escola Jaume I, Comtes de Bell-lloc, 86 de Barcelona.
Els Marrecs de Salt vesteixen la camisa blava i se situen en la gamma alta de 8 amb els primers intents de castell de 9. Assagen els dimarts a les 20h i els divendres a les 21h.
La Jove de Barcelona va néixer el 2010 amb un esperit transgressor i una filosofia urbana per a revolucionar el món dels castells. Vesteix camisa bordeus i se situa en una gamma de castells de 7 i mig consolidats. Entrenen els dimarts i divendres al recinte de l’antiga fàbrica Fabra i Coats a Sant Andreu de Palomar.
Els Xiquets de Reus són la colla castellera de la ciutat de Reus. Es van fundar formalment el 18 de novembre de 1981, pel 125è aniversari del ferrocarril a Reus. La seva camisa és marró com l’avellana i el pantaló blanc. Els castells màxims assolits són el 3d9f, 4d9f(c), 2d8f, 5d8 i p6. Assagen els dimarts, dimecres i divendres al Carrer de Rosich, 4 de Reus.